2010. december 19., vasárnap

Rántotthús recycled

Napjainkban nagyon fontos kérdés az újrahasznosítás... Ez vonatkozik a hűtőben 1-2 napja váró rántott húsra is. Előbb utóbb kidobásra kerül mindig, hiszen ez is csak frissen az igazi. De most elárulom a nagy titkot...

Tehát a recept:
Vedd ki a hűtőből a többnapos rántotthúst. Ne dobd ki a szemetesbe és ne add oda a kutyának se! Tedd egy tepsibe, tegyél rá paradicsom szeleteket és mozarella darabokat. Én megtuningoltam egy kis reszelt füstölt sajttal is. Kis bors és oregano is elfér a tetején. A végén locsold meg egy kis olivaolajjal és dobd be a sütőbe 180 fokra. Süsd addig amíg a sajt kicsit megpirul. És kész!
Ja és ne felejtsd a sört!

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése